Splitt bij jouw webshop

Ben je een aanbieder van vakanties, bezorgmaaltijden, cadeau’s, of tickets? Voorkom met Splitt dat mensen bij de laatste stap, online betalen, afhaken omdat de klant niet voor de ander wil voorschieten.

Contact

Hoe werkt het?

Splitt wordt ook online als betaalmiddel worden aangeboden. Ook zonder PSP kunnen we eenvoudig integreren.

Bij het afrekenen van een online bestelling verschijnt een unieke QR-code op de desktop. Of button op de smartphone. Je klant scant deze QR of tikt op de button en rekent zo af voor de hele groep.

Automatisch bouwen aan customer loyalty

Tap uit het grote gebruikers netwerk van Splitt. Beloon (terugkerende) gebruikers automatisch met speciale beloningen. En verhoog het bestedingspatroon.

Online makkelijk betalen

Met Split is het voor groepen makkelijk om te betalen. Gebruikers kiezen zelf of ze dit met iDEAL, Splitt saldo of een gekoppelde bankrekening doen. Meer mogelijkheden voor gebruikers betekent meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Betere checkout. Meer verkoop.

Accepteer Splitt in de checkout van je app of website. Gebruikers betalen samen met maar één handeling door één persoon.

Succes

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Splitt voor business

Apps

Worden er vaak groepsaankopen gedaan in jouw app? Dan is Splitt dé oplossing. Lees hier waarom Splitt een oplossing is voor e-commerce in apps.

Lees meer

Aan de kassa

Accepteer groepsbetalingen aan de kassa. Met Splitt als betaalmethode kunnen klanten met één transactie samen betalen. QR-codes maken het makkelijk. Splitt maakt het leuk.

Lees meer

Accepteer Splitt als betaalmethode

Tik op de knop hieronder om je email achter te laten. Wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je eerste stap naar het accepteren van groepsbetalen is gezet.

Contact