Splitt bij jouw sportclub?

Accepteer betalingen van groepen aan de kassa. Met Splitt als betaalmethode kunnen klanten met één transactie samen betalen. QR-codes maken het makkelijk. Splitt maakt het leuk. Accepteer touchfree betalingen van groepen bij jouw kassa.

Contact

Hoe werkt het?

Accepteer touchfree betalingen van sportteams aan jouw kassasysteem. Er wordt een QR-code getoond op jouw kassa of pinterminal. Je klant scant de unieke QR-code met de Splitt app en de betaling vindt direct plaats. Sportteams betalen samen met maar één handeling door één persoon.

De voordelen voor jouw sportclub

Minder handelingen

Minder losse bestellingen

Omzetverhogend

Geen clubkaart nodig

Wat de teams én ouders van jeugd aan Splitt hebben

Geen gedoe met betalen

Je betaalt alleen wat je zelf nuttigt

Geen geld meer inleggen (potten)

Nooit meer voorschieten

Splitt locaties

Je kunt al bij meer dan 100 sportclubs met Splitt betalen. Bekijk welke sportclubs bij jou in de buurt al gebruik maakt van Splitt.

Case Kampong

Kampong, de grootste amateur sportclub van Nederland werkt al geruime tijd samen met Splitt. De belangrijkste bevindingen vind je hier:

  • Geen contant geld meer nodig

  • 19% meer baromzet

  • 22% minder handelingen

  • Aantal losse bestellingen daalt

Benieuwd naar het hele verhaal lees dan de case study.

Lees meer

Succes

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Sectoren

Retail

Worden er vaak aankopen gedaan voor groepen dan is Splitt dé oplossing. Lees hier waarom Splitt een oplossing is in de retail

Lees meer

Horeca

Gezamenlijk rekeningen betalen (of rondjes halen) is altijd een gedoe. Bekijk hier wat Splitt kan betekenen om dit probleem op te lossen in de Horeca.

Lees meer

Online

Ook online kunnen we Splitt integreren zodat je geen aankopen meer mist omdat klanten aankopen niet willen voorschieten voor anderen.

Lees meer

Accepteer Splitt als betaalmethode

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Ben jij de volgende? Laat je email achter. Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact