Splitt partners

Splitt werkt samen met de grootste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Bekijk of jullie kassasysteem of PSP er ook tussen staat.

Bekijk partners

Twelve

Splitt is gekoppeld met Twelve kassa en de digitale kassa 12Waiter van Twelve. 12Waiter is een slimme besteloplossing. Met 12Waiter start je eenvoudig en snel met je eigen bestelsite voor jouw locatie. Gasten plaatsen via hun smartphone, tablet of computer hun bestelling en betalen met een simpele tik op de knop met Splitt. Dankzij de koppeling met jouw Twelve kassasysteem komt de bestelling direct binnen op je kassa. Twelve focust zich vooral op kassasystemen bij sportverenigingen maar is ook actief in andere branches zoals de horeca, catering, leisure, musea en de zorg.

Untill

unTill richt zijn producten waaronder kassasystemen volledig op de horeca. Restaurants, kroegen, hotels, vrije tijd, cafetaria en catering zijn branches die zij bedienen. unTill werkt voor ruim 3.000 klanten. Met meer dan 25 jaar ervaring is unTill een betrouwbare partner van kassasystemen. Maak jij gebruik van de kassasystemen van unTill? Dan kunnen we Splitt eenvoudig integreren op jouw kassa.

Index

Index is dé specialist in hoogwaardige en betrouwbare kassasystemen. Index biedt vooral cateringsystemen in het Food & Beverage domein. NCR Aloha is het kassasysteem van Index. NCR Aloha wordt onder andere gebruikt door Burger King, Vandervalk en Moeke Bar & Keuken.

Acrelec

Acrelec is een internationaal bedrijf dat zich vooral richt op restaurants en fastfood ketens. Acrelec is gevestigd in 70 landen en probeert de klanten ervaring te verbeteren. Splitt kan ook geïntegreerd worden bij kassasystemen van Acrelec.

CM.com

CM.com is onze payment service provider partner. Samen met CM.com maakt Splitt het mogelijk om ook online en in app te betalen. CM.com is een Nederlandse PSP die sinds 2020 beursgenoteerd is. CM.com helpt bij online betalingen maar ook bij point of sale betalingen en probeert zo een optimale omnichannel betaalomgeving te creëren.

Twelve Ticketing

Splitt is ook gekoppeld met Twelve Ticketing. Twelve Ticketing is een ticketsysteem waarbij gebruikers tarieven en kaartsoorten kunnen beheren en de bezoekersaantallen kunnen bij houden. Splitt kan nu dan ook geïntegreerd worden met ticketverkoop van evenementen, theaters, bioscopen en sportwedstrijden.

Kassanet Pieterse

Kassanet Pieterse is al 40 jaar dé specialist als het gaat om winkel- en horeca kassasystemen. Kassanet Pieterse verzorgd het complete pakket: van het plan van aanpak, de automatisering tot aan de implementatie. werk jij samen met Kassanet Pieterse? Dan is een integratie met Splitt snel en simpel gemaakt.

Accepteer Splitt als betaalmethode

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Ben jij de volgende? Laat je email achter. Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact