Wie is Splitt

Wie heeft er nou zin om achter geld aan te gaan bij vrienden? De oprichters van Splitt voelde zich soms net een irritant incassobureau met al die betaalverzoekjes. En dat terwijl ze al de sjaak waren door de rekening voor te schieten. Met Splitt heb je geen gedoe over geld - laat staan betaalverzoekjes. Zo kunnen jullie je 100% bezig houden met de leuke dingen!

Contact

Awards

Splitt is genomineerd voor de Blue Tulip Awards (voorheen Accenture Innovation Awards) en daar zijn we enorm trots op. De Blue Tulip Awards is een jaarlijks awardshow waarbij de beste startups van Nederland worden gezocht. Splitt deed hierbij mee in de categorie Finance en prosperity.

Vacatures

Wil je graag werken voor een frisse startup? Splitt is een innovatieve betaalmethode en we sluiten in rap tempo vooral restaurants, cafés en sportkantines aan. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Succes

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Nieuws

Als innovatieve fintech startup is Splitt regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je nieuws van Splitt en artikelen over Splitt in de media

Nieuwsberichten

Accepteer Splitt als betaalmethode

Tik op de knop hieronder om je email achter te laten. Wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je eerste stap naar het accepteren van groepsbetalen is gezet.

contact