Accepteer Splitt online

Splitt kan ook online als betaalmiddel worden aangeboden. Ben je een aanbieder van vakanties, bezorgmaaltijden, cadeau’s, of tickets? Voorkom met Splitt dat mensen bij de laatste stap, online betalen, afhaken omdat de klant niet voor de rest van de groep wil voorschieten.

Contact

Online makkelijk betalen

Online betalen, wie doet het niet? Maar wist je dat het nog gemakkelijker kan met Splitt. Door Splitt als extra betaalmethode toe te voegen zorg je er voor dat jouw klanten een extra optie hebben om af te rekenen én de kosten meteen kunnen verrekenen met de rest van de groep. Ideaal dus voor groepen!

Simpel samen betalen

Met Splitt is het voor groepen makkelijk om te betalen in jouw app of website. Gebruikers kiezen zelf of ze de betaling met iDEAL, Splitt saldo of een gekoppelde bankrekening doen. Meer mogelijkheden voor gebruikers betekent meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Hoe werkt het?

Bij het afrekenen van een online bestelling verschijnt een unieke QR-code op de desktop. Of button op de smartphone. Je klant scant deze QR of tikt op de button en rekent zo af voor de hele groep.

Betere checkout. Meer verkoop.

Splitt is dé betaalapp voor groepen. Met Splitt zorg je er voor dat klanten nadat er een transactie heeft plaats gevonden, niet meer naar alle andere groepsleden betaalverzoekjes moeten sturen. Hierdoor verloopt de checkout voor de klant veel gemakkelijker. Ook voelen klanten zich niet meer geremd om voor de hele groep te betalen.

Automatisch bouwen aan customer loyalty

Tap uit het grote gebruikers netwerk van Splitt. Beloon (terugkerende) gebruikers automatisch met speciale beloningen. En verhoog het bestedingspatroon.

Succes

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Sectoren

Webshops

Online afrekenen bij jouw webshop kan nu gemakkelijk met Splitt.

Lees meer

Apps

Ook bij betalingen in apps is het mogelijk om Splitt te integreren.

Lees meer

Accepteer Splitt als betaalmethode

Tik op de knop hieronder om je email achter te laten. Wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je eerste stap naar het accepteren van groepsbetalen is gezet.

Contact