Nieuwe betaalapp ...

‘Splitt aan en gaan’, luidt het credo van de introductiecampagne groepsbetaalapp Splitt.

Er is een nieuwe betaalapp: Splitt. De introductiecampagne: ‘Splitt aan en gaan’ claimt dat het ‘Dé betaalapp voor groepen’ is. De campagne, ontwikkeld door bureau Natwerk, laat zien dat als je de app aanzet met een groep, je geen zorgen meer hebt over onderlinge betalingen.

Bureau Natwerk
Bureau Natwerk ontwikkelde een online campagne-video en de doorvertalingen voor social media. De campagne toont dat de Splitt app aanzetten hét startschot is voor een gegarandeerd leuke tijd met vrienden, wat de plannen ook zijn.

Thijs van der Lee, creatief bij Natwerk: ‘We wilden content maken waarin hét moment wordt gemarkeerd dat iedereen zin heeft om met elkaar te zijn, met het aanzetten van de Splitt-app als startschot. Geen zorgen over morgen, geen gedoe over gister, gewoon groepsrekening aan en gaan’.

Betaal met Splitt
In de app kun je bijhouden wie wat betaald heeft, waarvoor, wanneer en voor wie allemaal. Splitt is te koppelen aan de bankrekening zodat de uitgaven, die bijgehouden worden in de app, binnen één tot drie dagen op de rekening bij- of afgeschreven worden.

Daarnaast heeft Splitt een betaalfunctie waarmee er door middel van een QR-code, voor de hele groep, in meer dan 150 bars en restaurants betaald kan worden.

Recente berichten