Leukste apps ...

De leukste apps van week 10-2020 in App Gemist

Visits
Als je vaak op reis gaat, kan deze app je helpen om alle gegevens te bewaren. Het is een soort dagboek voor je reisverslagen. De app kan ook automatisch bijhouden waar je geweest bent en door foto’s toe te voegen creëer je je eigen dagboek. Er is ondersteuning voor iCloud, dus je gegevens worden tussen je apparaten gesynchroniseerd. Er zijn allerlei opties voor tekstopmaak en de app heeft een donkere modus. Je locatiegegevens kun je ook exporteren. De makers beloven zorgvuldig om te gaan met je privacygevoelige gegevens en zeggen niks te verzamelen of te verkopen. Wel werkt de app met een abonnementenmodel.

Splitt
Ja, alweer een nieuwe betaalapp. De Splitt-app laat je, zoals de naam al zegt, makkelijker uitgaven splitten met een grote groep. Je maakt een groep aan met bijvoorbeeld je vrienden en je koppelt Splitt aan je bankrekening. Vervolgens belooft de app dat uitgaven die je in de app bijhoudt automatisch op je rekening wordt af- en bijgeschreven. Ook heeft de app een betaalfunctie, waarmee je via een QR-code kan betalen in meer dan 150 bars en restaurants in Nederland.

Politie
De app van de politie is onlangs in het nieuw gestoken. Onderin vind je nu vier knoppen voor de belangrijkste onderdelen. Daarnaast is de insteek van de app veranderd: in plaats van kennis en nieuws over alles rondom de politie, draait het nu meer om de inmenging van burgers. Je kan makkelijk een tip sturen of een melding maken, je check verkopersgegevens als je bijvoorbeeld iets koopt van Marktplaats, controleren of een product gestolen is en nog veel meer. De app wordt de komende tijd nog verder uitgebreid.

Recente berichten