De rekening delen met vrienden

Je hebt een leuke stapavond met vrienden gehad. De volgende dag is de dakschade flink aanwezig, maar dan komt daar ook nog eens de ontdekking dat je banksaldo veel te dicht bij de €0 komt en je niet precies weet waar die €150 is gebleven. Daarnaast heb je voor 2 vrienden het nachtelijke bezoek aan de snackbar voorgeschoten. Dus dat wordt weer een betaalverzoek sturen. Terwijl je probeert te bedenken waar en wanneer je al dat geld hebt uitgegeven komen de volgende vragen bij je op:

  • Ik heb veel rondjes gegeven, maar heb ik wel wat terug gehad?
  • Hoe lang gaat het dit keer duren voor mijn betaalverzoeken worden betaald?
  • Hoeveel weken nog tot mijn volgende salaris?
  • Waar is eigenlijk mijn pinpas?!

Herkenbaar? Dan is een rekening delen app ideaal voor jou!

Splitt, dé rekening delen app

Gelukkig voor jou is er voor al deze problemen een simpele oplossing. Er zijn namelijk meerdere apps die het mogelijk maken om rekeningen te delen en betaalverzoeken te sturen. Waarschijnlijk gebruik je er al minstens één van. Geen van allen biedt echter een totaal oplossing die er écht voor zorgt dat je zonder gedoe op stap gaat. Je wilt geen gedoe om geld, rondjes halen of verloren pinpassen. Daarom is er de Splitt app.

Gezamenlijke rekening

Met de Splitt app maak je met al je vrienden een groepsrekening aan. Hierin komen alle uitgaven in een tijdlijn te staan. Zo zie je precies wie het rondje heeft gehaald, wie er dat rondje allemaal meededen en hoe laat de bestelling is afgerekend.

Mobiel betalen

Je hebt geen pinpas of cash meer nodig als je de Splitt app gebruikt. Via de app kun je namelijk direct afrekenen bij de bar. Jij scant de QR code van de barman of gastvrouw en klaar. Toch iets voorgeschoten? Voeg dit bedrag dan gemakkelijk zelf toe in de app.

Hier kun je afrekenen met de Splitt app

Automatisch verrekenen van de groepsuitgaven

Ga je een rondje halen of een voorgeschoten bedrag invullen? Dan kun je van tevoren aangeven wie er wel en niet meedoen. Zo kunnen bijvoorbeeld de snelle drinkers alvast wat halen terwijl de iets minder snelle drinkers nog van hun vorige drankje aan het genieten zijn. Na het afrekenen berekent de app automatisch hoeveel iedereen moet betalen. Neemt iemand wat duurders? Dan kun je dat met een druk op de knop aangeven.

Afb: Alleen aandacht voor de leuke dingen

Geen gedoe achteraf!

De ochtend na het uitgaan wordt de rekening opgemaakt en gesloten. Je hoeft niks te doen. Geen betaalverzoeken naar vrienden sturen. Geen rekeningen handmatig betalen. Geen vragen waar je geld is gebleven. Iedereen betaalt alleen wat hij of zij zelf heeft gedronken en binnen een paar werkdagen wordt het automatisch van je rekening afgeschreven of, als je hebt voorgeschoten, wordt het op je rekening gestort. Je hebt er geen omkijken meer naar. Zo kan uitgaan van het begin tot eind in het teken staan van gezelligheid en vrienden.

Recente berichten