Hey Splitter,

We hopen dat je geniet van de feestdagen.

Twee weken geleden werden we geïnformeerd door een ethisch hacker over een probleem in onze applicatie waarbij het mogelijk zou zijn de namen en telefoonnummers van Splitters te bemachtigen en geld af te schrijven. Erg belangrijk in dezen: de betaalgegevens zijn altijd veilig geweest. De telefoonnummers en usernames daarentegen konden wel worden ingezien.

Dit probleem werd zeer serieus genomen en binnen enkele uren verholpen zodra het ons bekend werd. In lijn met de melding hebben we het juridische proces gevolgd om de relevante autoriteiten te informeren.

Om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen en soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen, werken we inmiddels samen met een cyberbeveiligingsbedrijf om onze systemen periodiek te laten testen en controleren.

Verder laten we onderzoeken of de telefoonnummers en usernames daadwerkelijk zijn ingezien. Mocht dat zo zijn, dan informeren we je nader. Vooralsnog is er geen signaal dat het probleem in de applicatie ook daadwerkelijk is misbruikt. Voor nu hoef je dus niets te doen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor nu wensen we je alvast een fijne jaarwisseling toe,

Namens Splitt,
Max Fackeldey
CEO

Recente berichten