Splitt bij VV Woudenberg

VV Woudenberg accepteert Splitt als betaalmethode

VV Woudenberg gebruikt sinds kort Splitt als dé digitale clubpas om in de kantine mee te betalen. Met Splitt hoeft niemand meer de rekening of een rondje voor te schieten. Alleen jouw deel wordt automatisch van je bank afgeschreven.

Vanaf vandaag is er voor elk team een eigen digitale clubpas beschikbaar. Hiermee kan elk teamlid voor het hele team betalen in de kantine. Er hoeft dus niet meer iemand de rekening of een rondje voor te schieten. Alleen jouw deel wordt automatisch van je bank afgeschreven.

Zo werkt het:

  1. Download de Splitt-app via splitt.nl/app

  2. Koppel je bank

  3. Open jullie eigen betaalgroepje

  4. Betaal met de app en selecteer wie meebetalen

Woudenberg werkt met Splitt zodat er niet meer met cash geld hoeft te worden betaald. Je hebt als team ook flink wat voordelen:

  • Geen gedoe met geld potten (óf een team bankpas)

  • Geen gedoe met de rekening voorschieten

  • Je betaalt altijd alleen voor wat je zelf eet en drinkt

Download de app en open alvast jullie eigen betaalgroepje. Voor al onze teams wordt Splittapp via de teammanagers per elftal ingeregeld. Natuurlijk is deze app ook super om met andere groepen te betalen. Bij Woudenberg kan het!

Uiteraard kan elke bezoeker van ons Sportpark voor zijn eigen groep halen en met Splitt betalen.

Bron: VV Woudenberg

Accepteer Splitt als betaalmethode

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Ben jij de volgende? Laat je email achter. Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact