Nieuws

Als innovatieve fintech startup is Splitt regelmatig in het nieuws. Hieronder vind je nieuws van Splitt en artikelen over Splitt in de media.

Lees meer

Splitt bij SV Kampong

De grootste sportvereniging van Nederland accepteert Splitt als betaalmethode. Voor elk seniorenteam is er binnenkort een eigen betaalappje beschikbaar. Hiermee kan elk teamlid voor het hele team betalen in het clubhuis. Er hoeft dus niet meer iemand de rekening of een rondje voor te schieten. Alleen jouw deel wordt automatisch van je bank afgeschreven.

Lees meer!

Splitt bij VV Woudenberg

VV Woudenberg accepteert Splitt als betaalmethode. Vanaf vandaag is er voor elk team een eigen digitale clubpas beschikbaar. Hiermee kan elk teamlid voor het hele team betalen in de kantine. Er hoeft dus niet meer iemand de rekening of een rondje voor te schieten. Alleen jouw deel wordt automatisch van je bank afgeschreven.

Lees meer!

Betaalapp voor groepen Splitt nu breed beschikbaar - Emerce

Het idee voor Splitt is voortgekomen uit eigen ervaring en frustratie. Zelfs met gebruik van verrekenapps bleef rekeningen delen en betalen met vrienden, collega’s of teamgenoten ‘altijd problematisch’. Met Splitt heb je Tikkie, WieBetaaltWat of het ouderwetse Excel-bestand niet meer nodig, zeggen de makers.

Lees meer!

Versnelde uitrol betaalfunctie - De Telegraaf

De campagne waarmee Splitt, een betaalapp speciaal voor groepen, Nederland wilde veroveren ging begin maart van start. Met een online video en doorvertalingen naar social media mikte de startup op het vergroten van zijn naamsbekendheid en het aantal gebruikers. Toen groepen niet meer mochten samenkomen, richtte Splitt zich op de betaalfunctie van zijn app.

Lees meer!