Splitt in jouw app

Accepteer betalingen van groepen aan de kassa. Met Splitt als betaalmethode kunnen klanten met één transactie samen betalen. QR-codes maken het makkelijk. Splitt maakt het leuk. Accepteer touchfree betalingen van groepen bij jouw kassa.

Contact

Hoe werkt het?

In de checkout fase in jouw app wordt de optie getoond om te betalen met Splitt. Vervolgens rekent de gebruiker af in de Splitt app. Zo kunnen de kosten verdeeld worden over de deelnemers van de groep.

Automatisch bouwen aan customer loyalty

Tap uit het grote gebruikers netwerk van Splitt. Beloon (terugkerende) gebruikers automatisch met speciale beloningen. En verhoog het bestedingspatroon.

Online makkelijk betalen

Met Splitt is het voor groepen makkelijk om te betalen. Gebruikers kiezen zelf of ze dit met iDEAL, Splitt saldo of een gekoppelde bankrekening doen. Meer mogelijkheden voor gebruikers betekent meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Splitt voor business

Accepteer Splitt aan de kassa

Tap uit het grote gebruikers netwerk van Splitt. Beloon (terugkerende) gebruikers automatisch met speciale beloningen. En verhoog het bestedingspatroon.

Lees meer

Accepteer Splitt online

Voorkom met Splitt dat mensen bij de laatste stap, betalen, afhaken omdat de klant niet voor de ander wil voorschieten. Ook online kunnen we Splitt integreren.

Lees meer

Succes

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Accepteer Splitt als betaalmethode

Tik op de knop hieronder om je email achter te laten. Wij nemen vrijblijvend contact met je op. Je eerste stap naar het accepteren van groepsbetalen is gezet.

Contact