Splitt aan de kassa

Accepteer betalingen van groepen aan de kassa. Met Splitt als betaalmethode kunnen gasten met één transactie samen betalen. QR-codes maken het makkelijk. Splitt maakt het leuk.

Contact

Accepteer Splitt aan de kassa

Accepteer Splitt in de checkout van jouw kassasysteem. Er wordt een QR-code getoond op jouw kassa of pinterminal. Je klant scant de unieke QR-code met de Splitt app en de betaling vindt direct plaats. Gebruikers betalen samen met maar één handeling door één persoon.

Betere checkout. Meer verkoop.

Splitt is dé betaalapp voor groepen. Dankzij Splitt zeggen we gedag tegen individuele transacties. Dit bespaart jou personeel handelingen én tijd aan de kassa.

Ook zorgt de Splitt integratie op de kassa's voor meer omzet omdat gasten zich niet meer geremd voelen om voor de hele groep te betalen.

Automatisch bouwen aan customer loyalty

Tap uit het grote gebruikers netwerk van Splitt. Beloon (terugkerende) gebruikers automatisch met speciale acties. En verhoog het bestedingspatroon.

payment at the bar

Makkelijker betalen. Meer verdienen.

Met Splitt is het voor groepen makkelijk om te betalen. Gebruikers kiezen zelf of ze met creditcard, debitcard, Apple pay of Splitt een betaling doen. Meer mogelijkheden voor gebruikers betekent meer mogelijkheden om geld te verdienen.

Sectoren

Horeca

Gezamenlijk rekeningen betalen (of rondjes halen) is altijd een gedoe. Bekijk hier wat Splitt kan betekenen om dit probleem op te lossen in de horeca.

Lees meer

Retail

Worden er in jouw winkel vaak aankopen voor groepen gedaan? dan is Splitt dé oplossing. Lees hier waarom Splitt een oplossing is in de retail.

Lees meer

Online

Met Splitt kan je ook online afrekenen. Ben je bijvoorbeeld een aanbieder van vakanties, bezorgmaaltijden, tickets of beheer je een webshop? Bekijk dan hoe Splitt kan helpen.

Lees meer

Sportclubs

Door het verdwijnen van cash is rondjes halen voor het team ingewikkeld geworden. Splitt helpt sportclubs bij dit probleem.

Lees meer

Succes

Splitt is al geaccepteerd door verschillende grote kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Elke dag sluiten er meer partijen aan.

Alle partners

Accepteer Splitt als betaalmethode

Splitt is al geaccepteerd door de meeste kassasystemen, payment service providers en heel veel merchants. Ben jij de volgende? Laat je email achter. Wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact